Swefilmer

【Santa’s Christmas Elf (Named Calvin)】 Stream Swesub – Online HD Film (1971) Gratis

Rating: 0
Santa's Christmas Elf (Named Calvin)

Santa’s Christmas Elf (Named Calvin)

Santa’s Christmas Elf (Named Calvin) Stream Swesub

 • Släpp: 1971-01-01
 • Produktion: Cinetron /
 • Utgivningsdatum:US 1971-01-01
 • Filmens budget:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Santa’s Christmas Elf (Named Calvin)
 • Genre: Animerat Familj

Dela den här filmen till dina vänner

Santa’s Christmas Elf (Named Calvin) Stream Online

Santa’s Christmas Elf (Named Calvin) full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Santa’s Christmas Elf (Named Calvin) film

Direktör för film och besättning bakom Santa’s Christmas Elf (Named Calvin)

 • Barry Mahon/Director
 • Barry Mahon/Producer
 • Billie Jean Oxendine/Writer
 • Terri Mackler/Associate Producer
 • Steve Cuiffo/Editor

Santa’s Christmas Elf (Named Calvin) – Film skådespelare och skådespelerska

  Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Santa’s Christmas Elf (Named Calvin) film en ligne gratuit,voirfilm Santa’s Christmas Elf (Named Calvin) complet HD, Télécharger Santa’s Christmas Elf (Named Calvin) film en francais hd, Santa’s Christmas Elf (Named Calvin) téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Santa’s Christmas Elf (Named Calvin) film en ligne version complète, Santa’s Christmas Elf (Named Calvin) téléchargement complet gratuit du film

  I en liknande kategori

  6.3

  Nu är det jul - igen

  Nu är det jul – igen

  När jultomten ramlar ner från Scott Calvins tak och sen inte kan göra sitt jobb blir det upptakten till ett otroligt äventyr. Scotts son Charlie övertalar sin pappa att ta på sig tomtedräkten, och med tomtens åtta renar drar de sen till Nordpolen. Där upptäcker de snart att den som tagit på sig tomtens alla plikter! Under året som kommer växer både magen och skägget på en förvånad men inte alltför lycklig Scott, som får vänner, familj och arbetskamrater att tro att han förlorat förståndet. Alla utom Charlie, som tycker att han pappa är som klippt och skuren för sitt nya jobb!

  5.6

  Julfritt

  Julfritt

  Efter att ha firat en rad trevliga och lyckliga jular tillsammans med dottern Blair som nu befinner sig i Peru tillsammans med fredskåren står Luther och Nora inför utsikten att tillbringa en rätt så ensam jul med bara varandra som sällskap. En stormig Chicagonatt studerar Luther med längtan en annons i ett resebyråfönster och för sitt inre ser han hur han och Nora solbadar på en karibisk sandstrand. Tänk om den här julen skulle bli en jul utan julgran, utan ljusslingor, utan fruktkaka, utan fester, utan dekorationer – en jul utan… jul?

  6.5

  Grinchen - Julen är stulen

  Grinchen – Julen är stulen

  Grinchen är en vresig, grön och hårig varelse, som bor i en grotta på toppen av ett berg, med utkik över byn Whoville. Samtidigt som byborna förbereder sitt hektiska julfirande, bestämmer sig Grinchen för att sätta stopp för julen en gång för alla genom att stjäla alla deras julklappar och pynt på julafton. Men han upptäcker att den sanna julkänslan är mer än bara glitter och leksaker.

  5.5

  Nu är det jul - igen 2

  Nu är det jul – igen 2

  De senaste åtta åren har Scott Calvin blivit allas favorit, inte minst hos sina trogna nissar som tycker att han är den bästa Tomten någonsin. Men denna jul börjar allt krångla. Hans egen son Charlie har hamnat på årets “stygga-barn-lista”. Dessutom måste han hitta den rätta fru Tomtemor och gifta sig före julafton, annars blir han helt avtomtifierad. Så mitt i julstöket finns bara en sak för honom att göra; lämna ifrån sig tomteluvan till en extratomte och åka hem från Nordpolen för att reda ut sitt familjetrassel!