Swefilmer

【CMYK】 Stream Swesub – Online HD Film (2010) Gratis

Rating: 2
CMYK

CMYK

CMYK Stream Swesub

 • Släpp: 2010-12-31
 • Produktion: National Film Board of Canada /
 • Utgivningsdatum:CA 2010-12-31
 • Filmens budget:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/CMYK
 • Genre: Animerat

Dela den här filmen till dina vänner

CMYK Stream Online

CMYK full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens CMYK film

Direktör för film och besättning bakom CMYK

 • Marv Newland/Director
 • Marv Newland/Writer

CMYK – Film skådespelare och skådespelerska

  Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder CMYK film en ligne gratuit,voirfilm CMYK complet HD, Télécharger CMYK film en francais hd, CMYK téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir CMYK film en ligne version complète, CMYK téléchargement complet gratuit du film

  I en liknande kategori

  6.2

  Below Her Mouth

  Below Her Mouth

  Dallas sliter som takläggare på dagen och träffar älskarinnor på natten – samma sak varje dag. Tills hon träffar den självsäkra och framgångsrika moderedaktören Jasmine på en klubb. Direkt dras de som magneter till varandra, och kastar sig rakt in i en passionerad affär. Det finns bara ett litet problem: Jasmines fästmans Rile.

  8.3

  Love, Simon

  Love, Simon

  Alla förtjänar en riktigt bra kärlekshistoria. Men för Simon är det lite mer komplicerat. Ingen vet att han är gay och han har heller ingen aning om vem det är som han har blivit kär i på nätet – bara att det är någon som går i hans egen skola. Att reda ut dessa frågor visar sig vara både roligt, läskigt men också livsomvälvande. Love, Simon är en varmhjärtad historia om att finna sig själv och att bli förälskad.

  7.3

  The Miseducation of Cameron Post

  The Miseducation of Cameron Post

  När Cameron Post förlorade sina föräldrar i en bilolycka kände hon både skuld och lättnad över att de nu aldrig skulle få reda på att hon var lesbisk. Några år senare bor den 16-åriga Cameron med sin nyreligiösa moster och är samtidigt tillsammans med skolans snyggaste tjej. När de två blir påkomna skickas Cameron till ‘God’s Promise’, ett konverteringsläger där man ”botar” tonåringar från deras homosexualitet. I den märkliga miljön finner hon en ny familj bland de andra konvertiterna. Cameron accepterar allt eftersom möjligheten till förändring, fram tills att en av hennes vänner får ett nervöst sammanbrott. Hon inser då vilken hjärntvätt de utses för och vilket stort övergrepp det är att tvingas trycka undan sin sanna identitet.

  6.9

  Olydnad

  Olydnad

  Ronit har sedan länge lämnat London och sin ortodoxa judiska familj bakom sig för New York och ett självständig och fritt liv. När hon får beskedet att hennes pappa plötsligt har dött så återvänder hon hem och mycket har hänt sedan sist hon var där. Hon träffar sin gamle vän Dovid som tagit över som rabbin i församlingen efter hennes pappa, och Dovid har gift sig med Ronits barndomsvän Esti. Medan Dovid är upptagen med synagogan så börjar Ronit och Esti umgås igen och den passion som en gång var visar sig inte ha slocknat.