Swefilmer

【Jumanji: Welcome To The Jungle】 Stream Swesub – Online HD Film (2017) Gratis

Rating: 6.7
Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the Jungle Stream Swesub Genom en förtrollad spelkonsol sugs fyra skolungdomar i den farofyllda världen Jumanji, där de förvandlas till den respektive avatar de valt, alla med sina unika färdigheter. För att inte fastna i Jumanji i all evighet måste de ta sig igenom sitt livs äventyr – och överleva till sista nivån.

 • Släpp: 2017-12-09
 • Produktion: Radar Pictures / Matt Tolmach Productions / Seven Bucks Productions / Columbia Pictures / Sony Pictures /
 • Utgivningsdatum:US 2017-12-09
 • Filmens budget:$90,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Jumanji: Welcome to the Jungle
 • Genre: Action Äventyr Komedi Fantasy

Dela den här filmen till dina vänner

Jumanji: Welcome to the Jungle Stream Online

Jumanji: Welcome to the Jungle full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Jumanji: Welcome to the Jungle film

Direktör för film och besättning bakom Jumanji: Welcome to the Jungle

 • Jake Kasdan/Director
 • William Teitler/Producer
 • Matt Tolmach/Producer
 • Melvin Mar/Co-Producer
 • Hiram Garcia/Co-Producer
 • Ted Field/Executive Producer

Jumanji: Welcome to the Jungle – Film skådespelare och skådespelerska

 • Dwayne Johnson/Dr. Smolder Bravestone
 • Jack Black/Professor Sheldon ‘Shelly’ Oberon
 • Kevin Hart/Franklin ‘Mouse’ Finbar
 • Karen Gillan/Ruby Roundhouse
 • Nick Jonas/Jefferson ‘Seaplane’ McDonough
 • Bobby Cannavale/Professor Russel Van Pelt

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Jumanji: Welcome to the Jungle film en ligne gratuit,voirfilm Jumanji: Welcome to the Jungle complet HD, Télécharger Jumanji: Welcome to the Jungle film en francais hd, Jumanji: Welcome to the Jungle téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Jumanji: Welcome to the Jungle film en ligne version complète, Jumanji: Welcome to the Jungle téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

6.2

The Lost City of Z

The Lost City of Z

The Lost City of Z berättar den häpnadsväckande sanna historien om den brittiska utforskaren Percy Fawcett, som under hans expeditioner in i Amazonas i början av 1900-talet upptäckte bevis på en tidigare okänd, avancerad civilisation som kan ha bebott området. Trots att han blev förlöjligad av det vetenskapliga etablissemanget som såg på ursprungsbefolkningar som ”vildar”, återvände den fast beslutne Fawcett – stöttad av sin hängivna fru, son och adjutant – gång på gång till sin älskade djungel i jakt på bevis, vilket kulminerade i hans mystiska försvinnande år 1925.

7

The Hunger Games: Hungerspelen

The Hunger Games: Hungerspelen

Varje år direktsänds Hunger games som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer, för att sedan delta i spelet där bara en vinner – den som överlever. Katniss Everdeen är sexton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungergames har hon inget skydd. När det är Prims namn som dras i lottningen ser Katniss ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen.

6.7

The Hunger Games: Mockingjay - Del 1

The Hunger Games: Mockingjay – Del 1

Vi får följa vår hjältinna Katniss Everdeen när hon leder Panems tolv distrikt i ett uppror mot den korrupta huvudstaden Capitol. Kriget som kommer att avgöra Panems öde eskalerar och Katniss måste bestämma sig vem hon kan lita på och göra allt som krävs för att skydda sin familj och sina vänner. The Hunger games: Mockingjay, Part one är den uppmärksammade fortsättningen av The Hunger Games och The Hunger Games: Catching Fire och tredje filmen baserad på Suzanne Collins succéromaner.

7.7

Ready Player One

Ready Player One

Året är 2045 och världen befinner sig på randen till kaotisk kollaps. Människor har sökt trygghet i en virtuell verklighet – universumet OASIS som har skapats av den briljante och excentriske James Halliday. När Halliday dör, testamenterar han sin enorma förmögenhet till den som hittar den digitala ledtråd han gömt någonstans i det gigantiska OASIS. Det blir en tävling som engagerar en hel värld. När den unga hjälten Wade Watts bestämmer sig för att delta i tävlingen kastas han in i en fartfylld och svindlande skattjakt genom ett fantastiskt universum fyllt av mysterier och faror.