Swefilmer

【Den Siste Actionhjälten】 Stream Swesub – Online HD Film (1993) Gratis

Rating: 6.2
Den siste actionhjälten

Den siste actionhjälten

Den siste actionhjälten Stream Swesub Jack Slater är Los Angelses häftigaste polis. Han slår stenhårt, skjuter blixtsnabbt och existerar bara på film. Men det bryr sig 13-åriga Danny inte om, Jack är hans stora idol. Biografmaskinisten Nick låter Danny få en unik förhandspremiär på den nya filmen med Jack Slater. Ensam i salongen hänförs han av Jacks hjältemod. Men plötsligt händer något märkligt. Plötsligt sitter han i baksätet på Jacks bil mitt under en vansinnig biljakt! Ondskefulla brottslingar, öronbedövande explosioner, vinande kulor, nu är allt på riktigt. Sida vid sida med sin idol upplever Danny sitt livs äventyr. Danny älskar spänning men kommer han återvända till egen värld med livet i behåll?

 • Släpp: 1993-06-18
 • Produktion: Oak Productions / Columbia Pictures /
 • Utgivningsdatum:US 1993-06-18
 • Filmens budget:$85,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Den siste actionhjälten
 • Genre: Äventyr Fantasy Action Komedi Familj

Dela den här filmen till dina vänner

Den siste actionhjälten Stream Online

Den siste actionhjälten full film på nätet eller ladda ner i den bästa 1080p gratis videoflash HD på skrivbordet, bärbara datorn, anteckningsboken, fliken, iPhone, iPad, Mac Pro och andra

Que disent les gens Den siste actionhjälten film

Direktör för film och besättning bakom Den siste actionhjälten

 • John McTiernan/Producer
 • Shane Black/Screenplay
 • David Arnott/Screenplay
 • Stephen J. Roth/Producer
 • Arnold Schwarzenegger/Executive Producer
 • Michael Kamen/Original Music Composer

Den siste actionhjälten – Film skådespelare och skådespelerska

 • Arnold Schwarzenegger/Jack Slater
 • Austin O’Brien/Danny Madigan
 • F. Murray Abraham/John Practice
 • Art Carney/Frank
 • Charles Dance/Benedict
 • Frank McRae/Lieutenant Dekker

Användare söker och tittar även på film av dessa frågor: regarder Den siste actionhjälten film en ligne gratuit,voirfilm Den siste actionhjälten complet HD, Télécharger Den siste actionhjälten film en francais hd, Den siste actionhjälten téléchargement de film en ligne gratuit avec sous-titre français, voir Den siste actionhjälten film en ligne version complète, Den siste actionhjälten téléchargement complet gratuit du film

I en liknande kategori

7.6

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Lord Voldemorts grepp hårdnar om både mugglar- och trollkarlsvärlden. Hogwarts är inte längre den trygga plats det en gång var. Harry misstänker till och med att faran lurar inne på slottet. Samtidigt är Dumbledore fast besluten att förbereda Harry inför den slutgiltiga kampen, som närmar sig med stormsteg. Tillsammans försöker de hitta svagheterna i Voldemorts försvar. Dumbledore tar hjälp av sin gamle vän och kollega Horace Slughorn, som han tror sitter inne med viktig information. Trots att den avgörande kraftmätningen närmar sig spirar romanserna bland våra vänner på Hogwarts. Det är kärlek i luften, men farorna hopar sig och Hogwarts riskerar att aldrig bli sig likt igen.

5.8

Oz the Great and Powerful

Oz the Great and Powerful

När Oscar Diggs, en obetydlig cirkustrollkarl med tveksam moral kastas ut från Kansans till Oz fantastiska värld tror han att hans lycka är gjord. Här väntar berömmelse och rikedom och det är bara för honom att ta för sig, tills han möter de tre häxorna Theodora, Evanora och Glinda vilka inte är övertygade om att han är den stora trollkarl som alla väntat på.

8.5

Spirited Away

Spirited Away

På väg till sitt nya hus kör den 10-årige Chihiro och hennes familj vilse. Plötsligt står de framför en tunnel som visar sig leda till en spökstad – en värld bebodd av urgamla gudar och magiska varelser som styrs av en demonisk härskarinna, Yubaba. Chihiro får en vän i den gåtfulla Haku, som hjälper henne att överleva i denna nya och konstiga värld.

6.9

Hotell Transylvanien

Hotell Transylvanien

Välkommen till Hotell Transylvanien, Greve Draculas femstjärniga hotell där monster och deras familjer kan vila upp sig utan att människor stör dem.Till en speciell helg har Dracula bjudit in några av världens mest kända monster – Frankenstein och hans fru, Mumien, Den osynliga mannen, en varulvsfamilj med flera – för att fira hans dotter Mavis hundraartonde födelsedag.För Dracula är det inga problem att ta hand om alla dessa legendariska monster, men hans värld håller på att rämna när en vanlig människopojke snubblar in på hotellet och dessutom blir intresserad av hans dotter.